Articles

HTML – Questions With Answers – 126 to 150 Questions – SET 6

Q126. True/False: To add a caption to a table, you use the caption attribute in the opening table tag.

Answer – False.

Q127. If you include a thead or a tfoot group in your table, you must also include which other group?

Answer – If you include a thead or tfoot group in your table, you must also include tbody.

Q128. Which CSS property (and value) is used to align all the text in a cell to the right?

Answer – Use text-align: right to align all text in a cell to the right.

Q129. True/False: If you had both colgroups and theads in a single table, the colgroups would be placed before the theads in your table structure.

Answer – True.

Q130. Fill in the blank: A group of frames is called a _______________.

Answer – A group of frames is called a frameset.

Q131. Which basic structure tag of most HTML pages is not included in a frameset page?

Answer – The body tag is not included in a frameset page.

Q132. How do you tell the browser that a frame should fill whatever space is left over in the browser window after all other frames are placed?

Answer – Use an asterisk as a variable-length value for the frame that should fill the screen.

Q133. To load a link in a particular frame, you must first do what in the frame tag?

Answer – To load a link in a particular frame, specify the frame’s name with the name attribute.

Q134. True/False: To turn the frame borders completely off in the majority of browsers, add frameborder=”0″ to the opening frameset tag.

Answer – False.

Q135. What is the default value of the scrolling attribute for frames?

Answer – The value auto is the default value of the scrolling attribute for frames.

Q136. Fill in the blank: The ___________ attribute adjusts the space between the content of a frame and the top and bottom edges of that frame.

Answer – The margin height attribute adjusts the space between the content of a frame and the top and bottom edges of that frame.

Q137. Which two tags embed an inline frame within a web page?

Answer – The object and iframe tags can be used to embed an inline frame within a web page.

Q138. Fill in the blank: Use the __________ tag and ___________ attribute to force all the links on a page to load in a particular frame.

Answer – Use the base tag and target attribute to force all the links on a page to load in a particular frame.

Q139. True/False: By default, relative-width frames are resizable.

Answer – True.

Q140. Which tag displays content for non-frames-capable browsers?

Answer – The noframes tag displays content for non-frames-capable browsers.

Q141. Which attribute should you add to the frameset tag to create two horizontal frames on the page?

Answer – Add rows to the frameset tag to create two horizontal frames.

Q142. Fill in the blank: The _________ attribute of the frame tag tells the browser which HTML page to load into that frame.

Answer – The src attribute of the frame tag tells the browser which HTML page to load into that frame.

Q143. What are two types of text input in HTML web forms?

Answer – Single-line text boxes (text fields) and multiple-line text areas are two types of text input in HTML web forms.

Q145. Which attribute identifies an input control so that it’s correctly handled when the form is processed?

Answer – The name attribute identifies an input control so that it’s correctly handled when the form is processed.

Q146. Which input control is most useful for questions requiring a simple yes or no answer?

Answer – The radio button is most useful for questions requiring a simple yes or no answer.

Q147. True/False: Radio buttons are small, round buttons that enable users to select a single option from a list of choices.

Answer – True.

Q148. Which CSS property can prohibit text in a text area from being continued across long lines out of the visible window?

Answer – The overflow property can prohibit text in a text area from being continued across long lines out of the visible window when it is set to auto or scroll.

Q149. Fill in the blank: The ___________ attribute identifies the visible width of a text area based on an average character width.

Answer – The cols attribute identifies the visible width of a text area based on an average character width.

Q150. How do you cause three options in a select menu to be visible at once?

Answer – Use <select size=”3″>.

For all HTML – Questions with Answers

Have something to say about this article? Comment below or share it with us on Facebook or Twitter.

Yeahhub.com
Step by step hacking tutorials about wireless cracking, kali linux, metasploit, ethical hacking, seo tips and tricks, malware analysis and scanning.
https://www.yeahhub.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − sixteen =